Fa'amatalaga Pipi mo le fa'aogaina o le Jimbo Waterborne Paint

E mafai lava ona fa'aoga pe a pa'u le vali?
I se tulaga lautele, o le aotelega o le pa'u o vali vai e sili atu le maualalo nai lo le pa'u o le suauu.O le vali vai maualuga maualuga e faauo i le siʻosiʻomaga, leai se tofo, ma faʻamago vave, e mafai ona faʻapuupuu lelei le taimi fau i luga o le fale aʻo faʻamautinoa le aafiaga o le ufiufi.O vali vai o vasega eseese o loʻo tuʻuina atu ai foʻi ni faʻamagoga eseese, i le tele o tulaga, pe a le faʻamaufaʻailogaina ma teuina, i totonu o se siosiomaga faʻanatura faʻanatura, o le vali vai i luga o le pito i totonu o le atigipusa o le a faʻafefeteina i se paʻu vali i se taimi puupuu.I le taimi nei, afai o le vali vai i lalo o le paʻu o loʻo i ai pea i se tulaga sua, filifili le paʻu vali ma lafoai.Fa'aopoopo le vai mama i le vai vaifofo o lo'o totoe, fa'aoso tutusa, ma mata'ituina le tulaga o le vali vai.Afai o le vai manino e mafai ona vave faʻafefiloi ma le vali vai, ma o le vaifofo vali o loʻo i ai pea i se tulaga tutusa, o le vali paʻu e mafai ona faʻaaogaina pea i lenei tulaga.Afai o le vali vai lava ia e sili atu i le taimi e teu ai, ma o le vali vai o totoe e le mafai ona faʻafefeteina e ala i le faʻaopopoina o le vai pe a uma ona piki le paʻu o le vali, o lona uiga ua maeʻa atoa le vali vai, ma e le mafai ona toe faʻaaogaina sea vali vai.O le mea lea, faamolemole ia mautinoa e fuafua le vaega faʻapipiʻi aʻo leʻi fausiaina, ma ave le aofaʻi talafeagai pe a manaʻomia.
news (3)

E fa'afefea ona teu le vali vai na gaosia e Jinlong Equipment:
O vali vai o se vali e faʻafeiloaʻi le siʻosiʻomaga ma le soifua maloloina o le vai, o lea e maualuga ai manaʻoga i le vevela ma le susū o le siosiomaga faufale fafo.
1. O le vali vai o le a malo pe malo pe a i lalo ole 0 tikeri Celsius.E ui lava o le faʻamalosia o se suiga faʻaletino ma o le a le mafua ai le faʻaleagaina o le vali vai, o le tulaga faʻamautu umi e mafai ona aʻafia ai le faʻaaogaina mulimuli ane, o le mea lea o le vevela o le teuina ma le vevela o felauaiga i le taumalulu e le mafai ona maualalo ifo nai lo le 0 tikeri, e le mafai ona teuina i fafo;
2. E tatau ona aloese mai le susulu sa'o o le susulu o le la po'o le maualuga o le vevela o le siosiomaga i le taumafanafana.O le vevela e masani lava ona tausia i lalo ole 35 °C, ma e tatau ona teuina i se nofoaga malulu ma faʻafefe e faʻaumi ai le taimi e teu ai;masani, e le tatau ona teuina mo le sili atu i le 1 tausaga.E sili ona fa'aoga i totonu ole 6 masina.
3. Afai o loʻo tuʻuina i totonu o se paʻu palasitika, o le afifi o le a malulu ma malepelepe i le maualalo o le vevela;puipuia le timu, kiona, ma le susu mai le faaleagaina o afifi i le taimi o felauaiga ma teuina;
4. E tasi le tausaga e fa'asalaina ai le vali i tulaga masani.E masani lava mo sina opeopea po o timuga pe a uma ona teuina mo le silia ma le tasi le tausaga.E mafai ona fa'aoso tutusa ma e mafai ona fa'aoga masani pe a uma ona fa'aoso.
5. A maeʻa le ola fata, o le teuina o le faʻamaualuga e suia tele, ma e faigofie ona mafua ai le faʻafefeteina ma le timuga pe a uma le teuina mo se taimi umi.O le teuina umi o le vali i se nofoaga maualuga-vevela o le a faʻaitiitia ai le taimi e teu ai le vali, ma e faigofie ona faʻafefe ma faʻapipiʻi.
6. E tatau ona fa'amama mea vali vai mai puna o afi po'o si'osi'omaga e tele le eseesega o le vevela e aloese ai mai le fa'aleagaina o oloa e mafua mai i le fesuia'i o le malulu ma le vevela;
7. Taofi le oloa mai tamaiti ina ia aloese mai le momomo po o le nutimomoia.
news (4)


Taimi meli: Apr-15-2022